Borg Renhold ASBorg Renhold AS

Rengjøring av barnehager

Vi har god erfaring med rengjøring av barnehager. I barnehager er det viktig at man har gode rutiner for rengjøring. Mengden av mikroorganismer bør være så liten som mulig. Noen av utfordringer barnehager sliter med:

  • Finkornet sand
  • Stor smittefare
  • Astma og allergier

Borg Renhold AS sørger for at barnehage rengjøring blir gjort på den beste måte.

Vi er et firma med tett oppfølging, og vi verdsetter våre kunder og ansatte høyt.

Daglig Renhold

Borg Renhold AS tilbyr renhold til både det offentlig og private.
Dette innebærer rengjøring av gulv og frie flater på bord / hyller, støvsuging av tepper og møbler, flekkfjerning og søpletømming.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring er mer omfattende, tidkrevende og må utføres effektivt, og nøyaktig.

Dette innebærer blant annet grundig rengjøring av tak, vegger, lister, dører, karmer, utvendige panelovner/radiatorer, all synlig ventilasjon, rørsystemer, alle frie horisontale flater som finnes i lokalet, samt eventuelt fastmonterte skap.

Byggvask

Ved alle byggeprosesser, enten det er nybygg eller rehabilitering, trengs det renhold under byggeprosessen og en avsluttende byggrengjøring når håndverkerne er ferdige. Vi kan bidra på alle disse stadiene.

Vinduspuss

Rene vinduer gir et langt bedre visuelt inntrykk av kontorlokalene og det bidrar til økt trivsel hos ansatte. Borg Renhold tilbyr utvendig og innvendig puss til både det offentlig og det private.

Med moderne utstyr og tilpassede kjemikalier sørger vi for at vinduene blir skinnende rene, samtidig som produktene hverken skader ansatte eller miljøet rundt.

Trappevask

Borg Renhold utfører fast vasking av trapper og oppgang.
Vi tilpasser rengjøringen etter våre kunders behov og ønsker. Jevnlig oppfølging og et godt system for egenkontroll, gjør at du som kunde får trappevask med høy kvalitet hver gang.

Gulvpleie - behandling

Oppskuring og boning gir rene, skinnende og sklisikre gulvflater. Alle harde gulv behøver skuring og boning med jevne mellomrom. 
Borg Renhold lang erfaring, stor kompetanse og god produktkunnskap innen behandling og boning av gulv.

Vi utfører skuring og boning av ferdigbehandlet gulv etter avtale.

Glansing gir matte og slitte gulv et nytt liv. Om du ønsker en mer glansfull overflatebeskyttelse som samtidig er lett å holde ren hjelper vi deg med dette.

Fliser er viktig å holde rene. Uglaserte fliser trenger olje- eller voks for å holde seg pene og glaserte fliser vaskes med andre rengjøringsmidler. Noen vaskemidler inneholder slipestoffer som kan matte overflaten.
Ta kontakt med Borg Renhold så hjelper vi deg med den riktige fremgangsmåten, slik at dine fliser blir behandlet på den riktige måten, og gjør overflaten motstandsdyktig på den riktige måten.

 

Pristilbud

Motta et gratis pristilbud for rengjørings tjenester som passer dine behov og ditt budsjett